fredag 7. november 2008

Bitene faller på plass for årets Kulturelle Julemarked i Sandefjord!

I dag har jeg jobbet med den nye weben til Det Kulturelle Julemarkedet som jeg er prosjektkoordinator for. Det er 5.år på rad dette arrangeres - til glede for både små og store Sandefjordinger!

6.-14.desember 2008 vil Torget i Sandefjord syde av julestemning og ekte førjulsglede for både små og store! Kjente og kjære toner fra julesanger bidrar til den rette stemningen og kalde fingre tines opp av dampende krus med duftende gløgg mens man vandrer rundt blant de pyntede julebodene.

Her kan man få gjort unna julehandelen i koselige omgivelser mens man kommer i god julestemning! Produktene i bodene varierer fra dag til dag og i helgene kan man oppleve hyggelige juleinnslag fra scenen.

I dag har jeg lagt inn litt bilder og årets kulturelle program. Det blir mye spennende både for små og store. Vi er så heldige å ha fått et par profesjonelle aktører med i år også. Dere husker sikker Lillebror fra Reisesjekken og dere har kanskje også hørt om Plystrekongen Tormod Borgen Rogne - den 3.beste plystreren som kommer fra Norge!

I tillegg blir det dans, teater, musikk, boktips, bamsedoktor, julemat, julegaver, barneaktiviteter, luciatog og masse masse mer gøyalt!

Her finner du årets program:
http://www.kultureltjulemarked.no/.


Ta turen innom dersom du er i Sandefjord 6.-14.desember!!

Ingen kommentarer: