tirsdag 30. desember 2008

Nyttårs menyen

Her i heimen blir det nyttårsfest både for store og små.
De små har den mest kresne gane så der er det pølser som gjelder
både med lompe og brød! Garnityr blir ketsjup, sennep og stekt løk.
Og edle dråper blir julebrus anno 2008.

De voksne (som det ikke er så farlig med!) får en enkel 3 retters:

Rekecocktail servert i butterdeig skål
Urtemarinert kalkun med hasselback poteter og en mystisk stuffing on the side
Tilslørte bondepiker

På årets nest siste dag...

... er det koselig å tenke igjennom hva som har vært bra i året som gikk og sette pris på det - i stedenfor å fokusere det som ikke har vært bra og pålegge seg en haug med forsetter for å rette opp dette!

Jeg er, som du skjønner, litt i mot dette med forsetter. Men jeg er liker godt å se for meg året med blanke ark og nye muligheter!

Mine blanke ark skal fylles med mange gode bøker, oppussing i heimen (Jonathan's nye rom), hyggelige stunder med venner og familie, min nye hobby Decoupage (som jeg ikke helt har begynt med enda - men div utstyr ble kjøpt inn i går så jeg gleder meg til å sette i gang!). Håper også å gå et malekurs en helg dersom det skulle dukke opp før mars...

Ellers vil det jo i mars bli nye utfordringer med en liten aktiv krabat som kommer til verden i slutten av måneden. Det skal bli veldig morsomt å ta fram barneklær og utstyr og kjøpe inn litt smått til... Den nye lille krabat må jo også få noe som er bare sitt!!

Jeg krysser ellers fingrene for at finanskrise, miljøtrusler og vold ikke vil ramme alle de jeg er glad i - og at livet fortsatt blir fantastisk i 2009!

RIKTIG GODT NYTT ÅR MINE VENNER!
KLEM FRA LINDMUSSEN






















(bilde fra freefoto.com)

søndag 28. desember 2008

Juleglede!

Jonathan har storkost seg i julen med tett program. Lille juleaften kom Mimmi på 3 dagers visitt. Julaften var både Mimmi og Mommo på plass og etterhvert kom til og med selve julenissen! Det var en lang julenisse - så dere kan tenke dere hvem som manglet i stua akkurat da! Alle fikk masse flotte pakker - men haugen til Jonathan var myye større så klart!! Og det var en lykkelig liten gutt som gikk og la seg til slutt!!

1.juledag var det kalkunmiddag hos Mommo og 2.juledag gikk turen til Askim og hele familien der. Så i dag er det første dagen vi har helt for oss selv.

Vi startet dagen i dag med et besøk på Lekeland hvor Jonathan hadde det helt strålende. Sklei, krøyp, sykla og spiste kjeks! Her var det masse energi som fikk fritt spillerom. Siden vi var de første på plass kl 11 hadde vi hele lekeland for oss selv en liten stund før det braket løs. Det var gøy både for mamma og pappa. Det ble litt skyting med softball kanoner og kasting av baller før andre voksne kom....

Håper alle har hatt en flott julefeiring med hyggelige lag med familie og venner!

tirsdag 23. desember 2008

LINDMUSEN ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL!



Endelig har juleroen senket seg. Gulvene dufter nyvasket, juletreet stråler om kapp med vinduene, julekakene dufter deilig og vi er strøket og klare for JULAFTEN!

Jonathan på 2,5 år synes det hele er som et eventyr med pakke i kalenderen hver dag, masse snakk om denne morsomme nissen som påståelig skal dukke opp i morgen og masse kaker hele tiden! Det blir nok en lykkelig gutt i morgen når han ser pakkehavet hvor nesten alle pakkene er til ham! Det er gøy å være liten!

Vel, jeg håper dere alle får en fantastisk julefering med familie og venner!
Mange juleklemmer fra Lindmussen!

lørdag 20. desember 2008

Om jeg fikk bestemme....


... så ville vi bodd mellom vakre ville sanddyner på stranden i et riktig beach house med verdens nydeligste utsikt. Her ville det altid vært fantastisk vær så Knotten kunne leke ute på stranden mens mamma satt og koste seg med en bok....

Familie og venner kunne komme på besøk når de ville og bli med på beach parties, sandslott konkurranser, grilling på stranden eller bare henge ut på verdens vakreste strand..

Når det innimellom ville regne, ville huset hatt store flotte vinduer hvor vi kunne kose oss ved peisen og titte ut på stranden som forandret seg sammen med været...

Tenk så gøy om drømmer kunne bli virkelige!


Bilde av Patrick Yesh (www.bookcrossing.com)

søndag 14. desember 2008

Juletreet er herved fanget!!

Nå flyr tiden frem mot jul, og det er deilig med alt som er gjort. Jonathan har fått nissegutt-kostyme og er hel-klar for nisser, pakker og alt som hører med... Og i dag dro vi ut til juletre gården til Seim og fant et flott edelgran-tre som skal få stå i stuen.

Det er en utrolig koselig tradisjon å reise til Seim på juletre jakt for her har de ponniturer, små dyr å kose med, nisse med godteri til barna, bålplass og et lite utsalg med masse koselige juleting. Jonathan hadde det kjempe gøy, selv om nissen var litt skummel og bukken i stallen enda skumlere!!!
















HA EN RIKTIG HYGGELIG FØRJULSTID!!!
KLEM FRA LINDMUSSEN OG CO!

Utfordringen motatt...

På utfordring fra min tidligere kollega Villemos Verden skriver jeg ned 6 "ting" om meg:

1. Jeg har verdens søteste lille Knott på 2,5 år som heter Jonathan - han er mitt hjerte og mitt alt..
2. Jeg har verdens beste mann som er så snill og grei selv om jeg er tjukk og gravide-hormon-sur av og til....Ingen kan måle seg med ham!!!
3. Det beste jeg vet når roen har senket seg i huset er så sette seg ned med en god bok og forsvinne inn i bøkenes verden. Akkurat nå er det "Eat-Pray-Love" av Elisabeth Gilbert som ligger på nattbordet..
4. Jeg er en skikkelig danseløve og elsker å danse altmulig. Jeg danset standard og latin i 8 år frem til jeg var 19 år, var innom Flamenco når jeg bodde i Oslo og danser for øyeblikket magedans i mangel på Flamenco instruktører her hjemme..
5. Jeg er en liten globetrotter som har vært reist mye og elsker å både foreberede reisen og være underveis..Akkurat nå blir det ikke så veldig mye reising siden Knotten har vært mye syk og en mini Knott til er på vei-men håper vi kan pakke kofferten under permisjonstiden...
6. Jeg er så heldig å ha en jobb jeg trives kjempe godt med. Innen reiseliv så klart.. :-)

Jeg sender utfordringen videre til: Cath Painting og Inbetween-phenomena.

mandag 8. desember 2008

Det Kulturelle Julemarkedet i Sandefjord er i gang!


Det Kulturelle Julemarkedet på Torget i Sandefjord åpnet til knall vær lørdag 6.desember. Stemningen var høy og været fantastisk med sol og blå himmel, snø på bakken og masse glade mennesker!

Julemarkedet er åpent hver dag frem til 14.desember med masse spennende underholdning i helgen!

Velkommen du også!