mandag 12. januar 2009

Decoupage er gøy!

Nå har jeg begynt med ny hobby: nemlig Decoupage. Det er kjempe morsomt og veldig lett!

Kort forklart vil decoupage si at du klipper ut motiv fra servietter eller annet tynt papir, limer det til overflaten og så forsegler med decoupagelakk for å beskytte det. Du kan selvfølgelig kjøpe utstyr som er beregnet spesielt for decoupage, men en av de virkelig fine tingene med denne hobbyen er at du kan bruke ting du mest sannsynlig har i huset allerede.

Her har jeg laget et kjøkkenbilde på lerrets boks og malt utover serviettmotivet med acryl maling. Samtidig dekorerte jeg permen på en kjedelig grønn notatbok med orientalske motiv.

Jeg har også planer om å lage en miniserie med 2 kjøkken-motiver som skal henge sammen og gi til min mamma i bursdag. Så nå går jeg på serviett jakt!
Skal også dekorere noen malte skoesker til Jonathans nye rom. Så morsomme barneservietter er jeg også på jakt etter. Si fra om du har noen gode tips til motiver...

Ha en riktig flott uke alle sammen!
Klem fra Lindmussen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempemorsomt! Jeg har også lyst til å forsøke, - sikkert morsomt og kunne bruke fotografier som underlag også: )

kirsten sa...

Hei igjen, ikke anonym jeg da, bare misset litt... Ser for meg foto, acryl....

Milla sa...

Hei hei. stemme rnok at vi har termin veldig likt ja, har 21.mars:) så- Førstemann;)
neida, men når fødte du i forhold til termin sist da?
Fødte en uke før jeg, så går for det samme igjen:) og hvis jeg velger keisersnitt så blir det jo det, men vi får se. klarer ikke ta noen avgjørelse;)

Koselig blogg du har. Og forresten- gratulerer med morgendagen. bare sånn tilfelle jeg glemmer det i morgen. hipp hurra for deg:)

klem camilla