søndag 15. februar 2009

Høyt henger dem og...

...søte er dem...

Vi har kjøpt verdens søteste vugge til babyen!


Vuggen er et fairtrade produkt som er laget i Bangladesh- importert av purnatur.no.

Håper babyen kommer til å synes den er like god å ligge i som den ser ut til... I allefall kommer den opp fra gulvet, nyskjerrige hunden og aktive broren sin - og kan nok være deilig til tider det. Føler som vi går hektiske tider i møte..

3 kommentarer:

Mariann sa...

Hei... takk for hilsen på bloggen. Ja, du ligger en uke etter meg i løypa, men det kan jo bli annerledes når disse små bestemmer seg for å komme ut. Jeg håper lille frøkna vår kommer littebitt før enn etter termin. Ser ut som en fin blogg du harmmed masse reiseting, skal få lest meg opp... men nå venter frokost og lørdagsgjøremål... tar jo litt ekstra tid med oss tjukkaser. Ha en deilig helg.

Mariann sa...

Hehe, ser at reiseting ikke var beskrevet men nevnt (gravidtåka), men kanskje det kommer??
Fortsatt topp dag videre :-)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann og takk for kommentar paa bloggen min:) Det ble jeg glad for!
Vi venter vaar gutt nr 2 den 14.mars! Marcus ble foedt 5 daer foer tiden. Naa gjenstaar det og se om denne gutten har det like travelt!! Haaper han kommer litt foer tiden for det er ganske slitsomt aa vaere hoygravid mamma til en gutt som er veldig glad i mamman sin og vil baeres rundt og som vil at jeg skal leke med han paa gulvet...! Er jo ikke like bevegelig som foer, men det tipper jeg du vet alt om ogsaa! Hva faar dere da?
Reist mye i Spania???
Klem Heidi:)