lørdag 28. februar 2009

Vintereldorado

Nå er det helt fantastisk vær og Jonathan koser seg ute i snøen på verandaen.
Vi har hatt en runde med RS virus så Jonathan har vært borte fra barnehagen i 2 uker. Siste dagene har mamma og pappa også blitt syke så nå er vi skikkelig dette i desa og laber form. Men vi krysser fingrene for at formen er god til lille nurket kommer til verden..

1 kommentar:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Min mann er fra Girona og det er grunnen for at vi bor her i Banyoles:) Jeg /vi stortrives med aa bo her og foreloepig har vi ingen planger om aa sette kursen nordover... Saaklart savner jeg Norge og familie/venner til tider, men ikke nok til at jeg vil forlate det vi har skapt her. Livet er saa mye enklere her paa en maaten, klimaet, hvordan Salvas foreldre stiller opp for oss hver gang vi behoever hjelp, korte avstander, herlige uteomraader etc... Vi blir nok her en god stund til:) Eller har vi "planer" om aa bo litt rundt omkring i verden om det lar seg gjoere. Vi er nyskjerrige og reiselystne begge. Livet er for kort til bare aa leves ett sted.
jeg kjenner paa kroppen at det begynner aa naerme seg termin naa... Sliten og det "murrer" litt her og der:)Haaper jeg slipper aa vente helt til termin...
Ha en super dag/Klem Heidi!