tirsdag 31. mars 2009

Bruksanvisning mangler på prinsen!

Oj oj jammen flyr dagene med amming og soving og amming og soving... Skulle ønske disse små menneskene kom med instruksjon på når de ville ha mat og når de ville sove og når de bare ville kose! Det hadde gjort livet til oss melkesentraler myye lettere... Jeg synes jeg sitter med puppen ute hele tiden! Men det er så klart veldig koselig også! Og siden det kun er noen måneder av hele livet man får lov å ha de såå nær prøver jeg å ikke ha det travelt med alle andre gjøremål i heimen. Gulvvask og kakebaking er jo ikke viktigere!

Her ligger prinsen og koser seg etter litt mat:Også sovnet han igjen....Og mor puster ut og gjør alle ting hun har tenkt på de siste 2 timer...Alt er altså som normalt her med små folk i huset!
Jonathan koser seg i barnehagen og roper på mamma og babyen sin når han kommer hjem! Det er så koselig!!! Og om 2 dager er det 3 års dag -så da blir det fokus på han flere dager til ende!

Klem fra Tone

2 kommentarer:

villemo sa...

Så vakker han er. Gratulerer så masse, og nyt. Syntes liksom jeg akkurat har født, og nå er Elias allerede over 8 måneder - DET GÅR FOR FORT. Vi snakkes

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa fin han er ! Jeg kjenner meg litt igjen ja! Det blir mye amming ja... Men jeg forsoeker aa tenke som deg at tiden gaar saa altfor fort saa det er best aa nyte det naa:)
Kose dere videre! Her lekes det med ballonger og spises smaagodt i dag; det var nemlig pakke i posten fra Norge i dag!
Heidi.