lørdag 25. april 2009

Loppis funn!

Det ble en fruktbar tur på loppis i dag. Fant masse fine barnebøker og en søt liten hvitveis vase! Men ingen tallerkenhylle - tror vi er mange i kø for dem! Jonathan fikk også en kjempe søt liten hund til å dra etter seg som står under det lille bordet hans på rommet. Der har hunden fått hundehus sier han - og spiser hundenamm namm...

Siden ikke pappa'n og Jonathan var helt i slaget i dag, ble det en super kort tur. Men i morgen tar jeg og Theo en tur alene for da er det påfyll med nye lopper - så kanskje jeg finner en tallerkenhylle da...?

Ha en flott lørdagskveld alle sammen!
Klem fra loppa

1 kommentar:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Joda, jeg fikk gjort innkjoepene og traff bare paa 2 kjentsfolk;) Banyoles er ikke saa stort og jeg har faatt mange bekjente her paa 2 aar ja...Hyggelig det:)
Catalansk er ganske forskjellig fra spansk samtidig som det er mye likt ogsaa. De er jo begge latinske spraak og dermed veldig beslektet. Catalan er mer likt fransk, og ettersom jeg hadde fransk 2 aar paa gymnaset har det kanksje hjulpet meg litt. Naa gaar det ganske saa bra aa snakke, men jammen har det tatt sin tid. Med barn har jeg ikke hatt samme disiplin til aa gjoere lekser og studere..., men er likevel fornoyd med det jeg har oppnaadd paa disse 2 aarene. Spansken sniker seg inn ogsaa og jeg klarer aa snakke endel selv om det gaar "poco a poco".
Ang boken du ville sende behoever du ikke det. Jeg syns det var utrolig snilt aa tilby deg, men det koster sikkert en liten formue aa sende den tunge boken med posten... Mine foreldre kommer ned om noen uker og jeg kan heller be dem om aa ta med noen boeker paa norsk, saa slipper du tenke paa det.
Kos dere masse blant lopper i morgen igjen!Og haaper guttene dine blir fort friske:)
KLEMMEN fra meg!