torsdag 28. mai 2009

Skallerup Klit here we come!

Nå er sommerferien til Danmark bestilt. Det blir en uke i august til Skallerup Klit på Nord Jylland med hele hurven! Her finnes det noe for en hver smak - til og med de voksne! Det skal bli deilig... Jeg var masse i Danmark når jeg var liten, men nå er det mange år siden. Etter nr 2 kom i huset kjenner jeg at de eksotiske feriene med lange flystrekninger og bytte ikke er aktuelt. Siden nr 1 også var mye syk når han var under året gammel, frister det ikke med ferie til steder man helst ikke vil havne på sykehus... Så de magiske strender i Karibien, spennende safarier i Kenya og eventyrlige eventyr i Mexico får vente til kidsa er større eller de kan lånes bort... I år blir det dette:

Fetteren min var her med familien i fjor og var super fornøyd - så det høres ut som det passer supert for en veldig aktiv 3 åring, en trøtt mamma, en sliten pappa og en festlig liten baby... Jeg vet i alle fal hvor den trøtte mamma'n skal en dag...
- Noen som har vært her og vet om noen spennende steder man kan ta utflukt til i Nord Jylland? Vi får sikkert litt lopper i bildekkene og må ta oss en tur eller to.. Legoland blir litt langt unna tror jeg for bare en dagsutflukt..
Klem fra Tone

1 kommentar:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann du!! Romerske bad i Danmark hoeres da veldig eksotisk ut!! Tipper det er dit du skal etter en lang dag med kidsa?!
Har selv vaert utrolig lite i Danmark. Men det virker da utrolig barnevennlig (og voksenvennlig;))
Blir bra dette, Tone!

KLEM fra oss som skal tilbringe HELE sommeren i Banyoles og omegn... Svette,svette...!