lørdag 12. september 2009

Hobbyfotografen trenger oppgradering

Etterhvert som vi tar bilde av podene ser vi at det fine kompakt kameraet vårt ikke er så supert til å ta bilder av kids i fart eller andre ting i fart. I tillegg savner jeg å kunne velge fokusområde og dypde i bildene.. Og jeg husker hvor morro det var og ta bilder med et ordentlig speilrefleks. Jeg har et gammeldags Pentax kamera fra 94 - men man må jo ha et digitalt ett!!!
Så nå har jeg saumfart tester på nett og kommet til et kamera som anbefales veldig mange steder i tillegg til at det har vunnet mange tester. Nemlig Canon EOS 450D.

Er det noen der ute som har erfaringer med dette eller Nikon D60 eller D90? Er super takknemlig for svar! Jeg vil helst holde meg under 5000,- siden jeg bare er en glad amatør. Så kan jeg heller kjøpe til objektiver etterhvert om jeg vil. Til uken skal jeg ut i butikkene og prøve holde disse kameraene for det anbefales av alle proffene - hold i kameraet og velg et som ligger godt i hånden.. Ja ja - will do...

Natti natt fra hobbyfotografen
(bilde fra Canon.no)

3 kommentarer:

Vigdis sa...

Vi har Canon 350 D, og er veldig fornøyd med det. Et av målene mine for høsten er å lære å bruke det manuelt...

Vigdis sa...

Har du forresten endret bakgrunn her? Den er uansett veldig fin!

Mariann sa...

Jeg også hadde lyst på det kameraet der, men økonomien vår tillot det ikke når vi skulle ut og shoppe. Jeg endte opp med Nikon D40 da det var på salg (da D60 var kommet) og jeg fikk med to objektiver og bag for 4000 kroner. For meg som er helt amatør passer kameraet midt i blinken. Fikk med et gratis kurs med Nikon for å lære innstillinger osv og det anbefales om du ikke er så vant med speilrefleks, men det er du kanskje?
Lykke til med kjøpet ihvertfall :-)