tirsdag 1. september 2009

Hurra - hjemme igjen!

Endelig er jeg hjemme etter 5 dager på sykehuset med lungebetennelse. Siden jeg hadde samme runden i juni med innleggelse, ble det gjort en utredning denne gangen. Og det ble konstatert at jeg har astma. Ikke noen overraskelse siden mamma fikk det når hun var på min alder og jeg hadde det når jeg var liten. Så nå har jeg fått astma medisin og penicilin for en uke til så jeg skal bli helt frisk som en fisk. Jeg må si at å ligge inne på lunge avd. på sykehuset er en trist affære. Ikke fordi det er synd på meg, for jeg lå og leste ukeblader og sov masse. Men fordi det er så mange triste skjebner. Rundt meg var det folk med kohls, astma, emfysem, kreft og det som værre var. Og DE var skikkelig syke. Jeg følte meg nesten litt -late-som-syk i forhold til dem. Og i tillegg ble jeg veldig takknemlig for at det ikke var værre. Og nå er jeg endelig hjemme hos guttene mine og er kjempe lykkelig!!!!
Til alle som har ønsket god bedring - tusen takk for varmende ord og gode tips på å styrke immuneforsvar. Jeg skal bestille time hos homopaten Refsdal (-takk for tips Ann Helen!) og proppe meg full av farget mat og omega!
Ha en super duper dag!
Klem fra Tone

2 kommentarer:

Mariann sa...

Så godt at du har kommet deg hjem og forhåpningsvis føler deg bedre. Kjipt å få astma da, men godt å vite hva det er da, så kan du ihvertfall gjøre det du kan med det.

Mariann sa...

Her er det grøt, middag og fruktpureer på menyen. Vi prøver å gi det til både frokost, lunsj og kvelds... virker å funke bra.