søndag 20. september 2009

Regnværsdager er også fine dager

I dag bøtter det ned BIG TIME, - et skikkelig typisk, norsk høstvær. Jeg har tent masse te-lys inne og vi koser oss med eplekake og andre koselig inneaktiviteter. Jona og pappa har sett på papaps gamle babybilder og spilt Sofie-spillet på Pc'en (utrolig lærerikt- anbefales!) og jeg har skrevet i babyboken til Theo.Theo har, til tross for regnvær, sovet ute i vogna under tak, men med god tykk genser på. Her ser dere høstens stor-favoritt som den snille mammaen til Cathrine har strikket til oss. Er den ikke fantastisk flott? En skikkelig Telemark genser til en liten telemarking (han var i det minste født på sykehuset i Telemark-men er nok litt mer Vestfolding siden han bor i Vestfold...). Men flott er han uansett - ikke sant! Tusen tusen til Cath og mamma'n! Denne er allerede en stor-favoritt!!


I dag blir det laks, holladais, brokolli og poteter til middag. Til tross for at Lindmussen mannen ikke liker fisk. Men han digger poteter med saus - så det for holde..Jeg og Jona må i alle fall ha fisk innimellom!

Høstklem fra Tone

2 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Dere er saa flinke med koselige aktiviteter! M er ogsaa veldig glad i aa se paa bilder, baade av seg selv og andre.
Finfin genser til Theo, det er jo saa stas med hjemmestrikket!

Lene (Mammaguiden) sa...

Hei, jeg ser at du ikke har mottatt premien din du heller. Det samme gjelder den andre vinneren i konkurransen. Jeg har purret og purret på dem. Skal fortsette å purre, og holder deg oppdatert på hva som skjer :-)

Beklager dette!