mandag 14. september 2009

Vann i mellomøret....

I dag har vi vært hos legen som så at Jona hadde vann i mellomøret og det er derfor han ikke hører noe særlig. Det var jo godt å høre at det ikke var noe alvorlig, men ikke så ok at det kan ta opp til 3 mnd før det går bort.

I tillegg til at det sikkert er ubehaglig for ham stopper språkutviklingen litt opp, og det har vi allerede merket. Han snakker mye mer utydelig nå.

Men legen sa at det var en vanlig og ufarlig tilstand som ofte kom etter forkjølse og at det som regle går over av seg selv. Gjør det ikke det kan man stikke opp trommehinnen så vesken kommer ut - og evt. legge inn dren om det ikke blir bra..
Huff og huff, hvor mye den lille gutten skal gjennom. Det blør i mitt morshjerte!
I en alder av 3,5 år har han blitt operert for lyskebrokk, hatt feberkrampe med 5 dager i respirator etter komplikasjoner, astma, lungebetennelser, Kiss syndrom etter en medfødt nakkeskjevhet... Det er altids noen som har det værre og alvorligere sykdom, men både Jona og vi blir jo slitne av dette.

Heldigvis er gutten vår veldig glad og fornøyd, og klager sjelden. Så vi får være like flinke som han og se ann hvordan dette med øret barker i vei...

Natta fra Tone

3 kommentarer:

Mariann sa...

Stakkars Lille Jona, men det virker som det er en tøffing du har, så dette skal nok gå bra... krysser fingrene for dere. KLEM

Heidi Margrethe Wangen sa...

Uff, stakkars lille. Men barn tar jo sykdom med saa godt mot. Det er nok ofte verst for oss foreldre...
Haaper han kommer seg fort etter dette med öret.
Varm klem herfra til dere!

Anette {foreldremanualen} sa...

Uff, er det ikke veldig typisk at en får alt? (slik er det her hos oss også...)

Eldstemann har hatt dren i begge ørene, og det kjipeste var akkurat da de skulle sette det inn. Men ellers synes jeg det har gått veldig bra. Det ene falt ut av seg selv, mens det andre måtte tas ut.

Hvis det hemmer språkutviklingen hans, er det kanskje like greit å få det gjort?