søndag 25. oktober 2009

Host og hark....

Så er det vår tur til å få den berømmelige svineinfluensaen. Begge guttene har fått det og vi voksne gumler Tamiflu forebyggende. Huff så kjedelig. Og vi som håpet at vi skulle rekke å ta vaksinen siden både Jona og jeg er i risikogruppa. Jona begynner å komme over det værste men Theo hoster og surkler stakkars. Begge to har også hatt høy feber... Nå får vi bare håpe at det sklir over og ikke setter seg i lungene. Sykehus bagen er pakket i alle fall i tilfelle.. Har jo vært der noen ganger med Jona så vet det er greitt å være forberedt...

Håper alle dere andre blogg-venner holder dere friske - og hold dere langt unna Nasse. Vi skal i hvertfall holde oss inne til vi er helt helt bra så vi ikke smitter andre. Har en mistanke om at ikke alle er like flinke når de blir syke - og det er vel derfor vi ligger rett ut her nå... Ja ja --- wish us luck!

Klem fra familien host og grynt!

7 kommentarer:

monica sa...

Masse god bedring til dere, håper vi slipper unna, må vel få tatt vaksinen snart..jeg er også i risikogr.

Takk for kommentar på innlegget mitt..i tårnet bor vi :)

Bjørkis...... sa...

Uff, så kjedelig.
Masse god bedring til dere, og håper dere klarer dere uten sykehusbesøk!

Klem fra "Bjørkis".....

Mamma Mu sa...

Krya på er! Håller alla tummar för att ni inte behöver sjukhusvård. Stor kram från Åsa

Mariann sa...

Å neeeeeei, så utrolig kjedelig.... stakkars dere. Håper det ikke varer så lenge... uff, jeg håper ikke Nasse kommer hit på besøk... Og sushi og sofa var helt topp på fredag. Sushi er superenkelt, kan fortelle deg en annen gang jeg... Nå må jeg ligge litt mer på sofaen (vi var på fest igår) før Emiliusen skal hentet. God bedring.

Anonym sa...

God bedring Tone, Krysser fingre, tær og ører for dere, og at dere slipper sykehus denne gang. Klem

Heidi Margrethe Wangen sa...

Oh no... Saa kjipt da. Vi er virkelig priveligerte her med lite sykdom i vaar egen lille familie mens baade svigerforeldre og svigerinne med fam har vaert sengeliggende... Haaper det IKKE kommer noen ubudne basilusker hit nei.
God bedring til ALLE dere og maatte dere bli friske og raske veldig snart.
Stor og god klem fra meg!

Vigdis sa...

Åh.. stakkar! God bedring til barna, og håper dere holder dere friske. HEr er det ingen tegn enda...