torsdag 8. oktober 2009

Sabeltann hatt, nye sko og nytt hår!

I dag ble det by tur etter jobb og barnehage. Theo og jeg møtte storebror og pappa i byen. Spiste middag på Jordbærpikene før vi satte kursen for skobutikken for å utstyre Jona med nye vinter joggiser. Og det ble treff på første butikk. Det er såå deilig når det skjer. Men akk så sjelden. Jeg er altid for seint ute for å få rett størrelser av de kuleste sko og støvler. Men nå ble det altså klaff!

Deretter ble det ny sveis på Jona. Skikkelig tøff pigg sveis! Og når frisøren tok i Spidermann gele til slutt var lykken komplett. Den var i vanlig geletube, men hendene til frisøren han sammen etter seansen - og når hun tok hendene fra hverandre ble det masse "edderkopp-spinn". Skikkelig Spidermann!!! Åååååå se mamma, sa Jona!

For å toppe kvelden ble det en Halloween gave til slutt. Siden det snart er Hallo-venn party i en diger hall her vi bor, ble det en flott Sabeltann hatt til Jona som har heeeelt dilla om dagen! Gjett om gutten var HAPPY da!!!!Vel, nå skal mor krype til sengs. For nå venter en fin bok på nattbordet og jeg gleder meg til å få en lang natt søvn.

Klemmis!

2 kommentarer:

Camilla :) sa...

Hei hei :)
Takk for kommentarene dine, det setter jeg stor pris på :D
Objektivet jeg bruker er et Tamron 18-200 mm, og det passer meg perfekt! Alt i et objektiv, hverken mer eller mindre zoom enn jeg har behov for :)

frusagen sa...

Kjenner jeg blir litt grønn hva sko kjøp angår hi hi...Prøvde oss forrige lørdag uten hell, til slutt bare ga vi opp og satt oss på kafe og koste oss i steden :)