fredag 18. desember 2009

Kinokveld uten snop!

I går kveld var Cath og jeg på kino og så denne filmen:
Som forventet, var den selvfølgelig fantastisk bra!

Vanligvis er jeg en skikkelig kino-godte-spiser, men etter de to hypnose seansene jeg har hatt for å slutte med denne hystriske godte-knaskingen, er jeg nærmest kurert. Jeg hadde med en halv mørk sjokolade plate og en pastill eske,- for filmen kunne jo blitt direkte ødelagt UTEN kino godt! Men jeg hadde faktisk ikke lyst på! Sjokoladen lå i veske til det bare var en halv time igjen, og av ren nyskjerrighet smakte jeg to biter og det var helt nok!! Dette var til og med min favo-sjoko! Kan dere tro det! Hypnosen fungerer. Det skal sies at jeg har en cd med selvhypnose som jeg hører på innimellom også. Men det gjør jeg like mye for å slappe av for jeg kommer i en utrolig avslappet modus etter å ha hørt på den! Tør ikke tenke tanken - men kanskje jeg er kurert. Sjoko smaker ok men klarer meg med et par biter... Hurra!!

Vel nå får jeg ta meg en frukt folkens!
Smil fra Tone - tidligere æresmedlem i AS (=Anonyme Sjokoholikere)

1 kommentar:

Mariann sa...

Heisann Tone :-)
Brun som en pepperkake, det var morsomt... det skal jeg bruke :-)Turen har vært helt fantastico... sol, varme, kos og avslapping til den store gullmedaljen, just what i needed. Men veldig godt å komme hjem til gode gamle Norge også. Først nå julestemningen kommer.

Så flink du er med dette sjokoladefraværet- topp at hypnosen funken da. Håper det gir noen resultater på vekten også da, bra bonus!!

Ang ditt forrige innlegg, kan jeg tipse om Enter forsikring, som vi har skiftet til. Fikk veldig bra tilbud der på bil, hjem, reise og barn. http://www.enter-forsikring.no/

KLEM