fredag 8. januar 2010

Stor pakke bestilt og hundrevis penger spart!

Som dere sikkert har forstått er jeg en skikkelig bokorm. En sånn irriterende en som sluker store mursteiner på et par dager og konstant har nesa i en bok og en annen verden. Slike er ofte medlem i en eller ti bokklubber. Jeg har vært medlem i de fleste, men melder meg ut når jeg har en periode når jeg ikke har tid til å passe på å avbestille det jeg ikke skal ha.

Nå har Bokklubben innmeldingstilbud hvor man får kr 750 i gavekort. Se alt det fine jeg har bestilt mot å betale porto på kr 125,-! (lua/skjerfet er det som er premien altså!) Gjett om jeg gleder meg til å få denne fine pakken da! Her blir det noe for både Theo, Jona og mor! Hurra...

Har du også lyst til å melde deg inn: gå inn på www.bokklubben.no. Så det var dagens anbefaling...

Smil fra en kald Tone (-20 ute!!)

2 kommentarer:

susan`s side sa...

Det var mange fine ting for en billig penge. Liker å lese jeg også men leser mest på sommeren jeg da eller når jeg har ferie.
Ha en fin lørdagskveld

Milla sa...

skjønner at du gleder deg til den innmeldingsgaven:)

svarte under innlegget hos meg jeg, men svarer deg her også- ang hjerteomeletten:)
Jeg har en silikonform som jeg har kjøpt på traktøren, som er til å ha i stekepannen.passer til 1 ett:) Det er stooor stas her i huset, og matpakkene til mie er vist litt populære på avdelingen hennes,og det var et par gutter som kom å sa at hjertet var så fint, så hjerte trenger ikke å bli helt feil hos gutter det altså.
pepperkakeformer kan jo gå, men husk at det kan ripe opp stekepannen hvis den er teflonbelagt, og at formen nok blir veldig varm,du må jo løfte den bort etterhvert,men det lar sge jo løse:)

ha en fin søndag.
klem