søndag 28. februar 2010

Dagens film

Denne helgen har blitt en helg i filmens tegn. Tre gode filmer - tre dager på rad. Det startet fredag med The taking of Pelham 123 med Denzel Washington og John Travolta, fortsatte i går med The Stepfather og til slutt den store finale i dag med Crazy Heart på kino med mamma. Sistnevnte var den desidert beste. Her er litt av storyen: I Crazy Heart spiller Jeff Bridges hovedrollen som den semitragiske, romantiske antihelten Bad Blake. Bad er en nedkjørt countryartist som har hatt alt for mange ekteskap, alt for mange år på turne og alt for mange drinker alt for mange ganger. Likevel klarer han ikke å motstå fristelsen å få hjelp fra Jean (Maggie Gyllenhaal), en musikkjournalist som oppdager mannen bak artisten.
I en alder av 57 år lever Bad fremdeles av å spiller sine gamle slagere på brune puber og bowlinghaller for et aldrende publikum i en alkoholrus hinsides enhver fornuft. Hans tidligere berømmelse er nå kun et falmet minne. Det meste han kan håpe på er å inngå et samarbeid med Tommy Sweet (Collin Farrell). Tommy har lært alt han kan fra Bad, men ulikt Bad har han klart å bli en svært rik og berømt countryartist.

Anbefales!

Snart kommer det bilder på bloggen tatt av fotograf Bente Meland som har denne flotte bloggen http://bm-foto.blogspot.com/ . Hun har vært hjemme hos oss to ganger og tatt bilder, og nå venter vi spent på å se resultatet!

God natt fra Tone

1 kommentar:

Hybbe sa...

Crazy Heart står på lista mi også - håper jeg får med Bjørn på den i løpet av uka.