tirsdag 16. februar 2010

Lille vakre busemann...

Klokka halv sju til morgen våknet Theo som vanlig. Også tok jeg han opp i senga for å finne på noe mens vi ventet på ledig bad. Men med alle armer og ben som går som propeller klarte selvfølgelig den lille busemannen å helle ut et helt vannglass! Vannet rant inn i føneren, opp i smykkeskrinet og til slutt ned i hele bladkurven...Så nå henger Kamille, ukeblad og kataloger til tørk: Ha en fin dag alle sammen! Vi skal til byen å kjøpe litt småtteri til bryllupsinvitasjonene og lunsje litt med søte vennen Anette. Gleder oss!
Smil fra Tone

2 kommentarer:

The Karlsens sa...

Oi, det var en kreativ løsning :) Her går det også vannglass med jevne mellomrom. Siste offer var den helt nye almanakken som fikk en dusj i te!

Ha en flott dag, Tone!

Klem

Heidi Margrethe Wangen sa...

Hehe, lille rakkaren:) De er raske med aa finne paa rakkartyg naa altsaa! Her gjelder det aa fölge med dem hvert sekund ellers gaar det gjerne slik;)
Siste rakkartyg A fór med for et par uker siden ödela mobilen min, dvs laderen... men jeg faar ikke ladet opp tlfen min...! LItt min egen feil da jeg la den paa et meget ustrategisk sted!
Kos deg med bryllupsplanleggeing og jentelucnh, saa kooos!!
KLEM!