fredag 12. mars 2010

Flyttemelding: The hybelrabbits has left the building!

I dag har jeg hatt hjelp av min kjære snille mamma til å gjøre rent og passe Theo siden vi får besøk i morgen og herr Lindmussen har vært bortreist med jobben hele uka. Gjett om vi har vært effektive da! Vi har støvsuga, vaska gulv, vinduer, utgangsdør (JA den var skikkelig færl!), størka støv, vaska tøy, stryki duker og klær til i morgen, handla og passa Theo! Til og med bordet er dekket til i morgen! Det må da være første gang siden barndåpen at alt har vært pent på en gang! jeeezz... Nesten så vi må spise frokost på verandaen i morgen så vi ikke roter det til - for det er gjort på et blunk kan jeg love!

Håper dere får en super helg - vi skal kose oss og feire ett års dagen til lille nutten vår! Oreokaken står klar i kjøleskapet og vaffelmiksen på kjøkkenbenken (:-))

Klem fra Tone

2 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Haha, frokost paa terassen;)
Da har du jammen forberedt MYE mer enn oss. Vi skal ha familiemiddag med 25 stk i morgen, men det er ikke for aa feire A. Det ble bestemt for lenge siden og har egentlig ikke noe med hans dag aa gjöre. Faar se om det dukker opp en kake etter middagen, men kanskje tar vi en liten feiring paa söndag i steden...
Ha en god feiring og klem til 1-aaringen:)

Min bokhylle sa...

Tenke seg til, 1 år alt. Gi go' gutten en kjempe klem fra meg :o)
Dere kan vel spise frokost på Jona sitt rom... Har ikke han stoler og bord ;) hahe