mandag 5. april 2010

Borte bra men hjemme best!

I dag kom vi hjem fra en ordentlig hyttepåske på fjellet. Turen gikk til Kvitvatn fjellhytter på Gaustadblikk - helt perfekt rett ved skiannlegget. Alle indredienser har vært til stede: grilling, ski, god mat, vin, påskeegg, hyggelig selskap (tante Inger og onkel Ketil), kanefart, kvikklunsj, påskepynt, kyllinger og masse deilig tid til hverandre. Både Jonathan og jeg har hatt jomfrutur på slalom hvilket har vært interessant ;-) He he, neida det gikk fint det! Det ble noen fall og knall og støle muskler, men det frister til gjentagelse for oss begge to. Theodor har vært sjefen sjøl på akebrett med kule-solbriller! Her er noen smakebiter:Som dere ser var det to blide gutter på tur! I dag slapp vi også den værste påsketrafikken siden vi dro på morgenkvisten. Men det var med litt nerver vi kjørte nedover siden mystiske lys begynte å lyse på dashbordet i bilen! De som kjenner oss godt, vet at dette er helt typisk når vi skal på tur. Enten er vi syke så vi ikke kan dra - ellers er det bilen som ikke spiller på lag.. Men denne gangen kom vi oss altså både opp på fjellet OG hjem igjen uten doktor og verksted! Hipp hurra! (Så får bilen heller ta en tur på verksted til uka den...)

Jeg håper dere alle har hatt en strålende påske! Gleder meg til å lese alle bloggene og se hva dere har gjort i påsken!

Mange klemmer fra Tone og gutta

3 kommentarer:

June sa...

Hørtes ut som en skikkelig koselig koselig påske!:)

Mariann sa...

Det virker som en topp påskeferie dere har hatt :), og så deilig at det ikke ble ødelagt av sykdommer eller andre teite ting. Det er fortjent.
Ønsker dere en fabelaktig uke. KLEM

★ Heidi ★ sa...

Sa deilig med hytteferie, ski, sjokolade, masse tid til hverandre. Du beskriver den perfekte ferien jo!
Vi har ogsaa hatt det kjempefint selv uten de store sprell eller aktiviteter. Kanskje nettopp derfor vi har hatt det saa bra?!
Önsker deg en fin overgang til hverdagen igjen.
KLEM!