fredag 9. april 2010

En hærlig jentelunsj...

I dag hadde Theo og jeg en hærlig dag med venninner på cafe, etter å ha planet alle 20 stemorsblomstene mine (håper de ikke fryser...). Ikke ofte jeg får tid til cafebesøk, men i dag var det en sånn spontan date med ei fra syklubben - også kasta 3 venninner til seg på. Kjempe koselig! Merkelig hvordan det ofte er lettere med spontan jente-dater, enn når man planlegger lenge før...

Vi spiste på SMAK - http://www.solvold.no/solvold/smak som har fantastisk god quiche! Også har de en iste som de kaller Bestemors frukthage som er helt magisk! Den er stoor, dyp rød og smaker himmelsk! Lurer på om det kan være laget av denne te-blandingen her: http://www.smakogbehag.no/te-raquo-frukt-te/bestemors-frukthage/prod_101.html Kanskje jeg skal prøve! Det er virkelig verdt et forsøk, for den er magisk den isteen!
Vel, nå skal jeg krype til køys. Må bare sette en kjele i vann og bakepulver. Det var et lurt triks jeg fant på nettet nettopp, for jeg brant en kjele med vaniljesaus i dag før middag - og den er ikke lett å få rein nei.... Krysser fingrene for at det fungerer...Ellers må jeg teste å koke den med coca cola - et annet nett-tips.. - Hva skulle vi gjort uten nett? Kaste kjelene våre???!!


Natti natt....

1 kommentar:

Vigdis sa...

De spontane caféturene er ofte de beste :)
Teen bestemors frukthage er veldig god, men har ikke smakt den som iste, nei... er vel verdt et forsøk?
ønsker dere en fin søndag, uten frosne stemorblomster :)