torsdag 20. mai 2010

Travle bryllups-og garasje dager!

Nå er det lenge siden det kom noe fra min kant. Som dere skjønner er vi veldig travle om dagen med garasje bygging og bryllups planlegging. Dagen flyyyr uten av jeg rekker å skrive så mye som en linje....Det er stoore sommerfugler, små nervøse tanker som flyr forbi go masse masse glede-seg følser som dagen! Tenk bare litt over en måned til vårt livs største fest!!! oj oj...Men jeg tror vi har det meste klart: fotograf, mat, drikke, klær til store og små, kirke detaljer, transport, overnatting, sanger, blomster, påmeldinger og barnevakt.! Så nå er det småtterier igjen: brudeundertøy, bordkort (begynner i kveld), kirkeprogram (har begynt!), festprogram, brunfarge (må teste spraytan først..), toastmaster program, kjøreplan for dagen.. Men det skal gå fint. Har bestemt meg for å gjøre litt hver dag så det blir hyggelig i stedenfor stress og panikk siste uka! Da skal jeg IKKE stresse (YEA RIGHT!!!)

Noen bruder der ute som har noen tips til artige ting som man kan gjøre for å sette litt ekstra spiss på dagen? Jeg er lutter øre! Har et par artige ideer selv - men er åpen for forslag?????

Klem fra sommerfugl bruden

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Åååh! Så artig! Husker den siste måneden... mye kos og lite stress... Kommer ikke på noe i farta, men skal ha det i bakhodet.

Størstepia sa...

Helt enig, jeg var også av den oppfatningen at jeg ikke skulle stresse med forberedelser til bryllupet, og det gjorde jeg ikke heller. Koste meg virkelig med bryllupsforberedelser!

Hva slags artige ideer mente du da??
Vi bestilte M&M's fra USA med navnene våre påtrykket og datoen i rødt & hvitt som var fargene vi brukte. Ei annen venninne av meg bestilte Love Hearts med navnene deres og datoen på papiret, kjempefine de også:-) (Dette var da altså noe som lå på tallerknene da gjestene kom)
Ellers hadde jeg en sånn nødkurv på doene på det stedet vi holdt festen, med paracet, sktikker, lus, en tynn strømpebukse osv.

Håper du fikk noen ideer:-)
Bare å spørre om du lurer på mer:-)

Lykke til!
Klem fra størstepia