søndag 14. november 2010

Lindmussen is back!

Noen ganger skjer det mye på en gang, og man må prioritere hva man skal si ja takk til, om man skal trene, om man rekker å spise sunt eller om man rekker alle deadlines i livet. I slike perioder kan man  A) Stresse masse for å få med seg det meste eller  B) Prioritere familien og gå glipp av masse. I det siste har det blitt nei takk til mye og alternativ B.. Bloggen har desverre fått lide for det-og dere søte lesere.. Er så lei for det. Men nå skal jeg prøve meg på noen linjer noen ganger i uken i alle fall..
Her kommer nå en lite up-date fra Lindmussen familien:

Som dere ser har vi vært hos fotografen og tatt litt bilder. Selve fotograferingen var rimelig utmattende med to små gutter som løp hver sin vei med hver sine sterke viljer! Men vi fikk nå 10 flotte bilder vi var veldig fornøyde med, så da blir det noen fine forstørrelser på veggen tenker jeg. Jeg får legge til at når vi skulle kle på oss yttertøyet etter fotograferingen, så jeg at jeg hadde tatt på meg to ulike sko!! Ha ha.... De var svarte begge to vel og merke-men det var det eneste de hadde felles også!!!

Jonathan har fått dren på det andre øret også, og hører mye bedre. Siden språket henger litt etter pga nedsatt hørsel, var det godt å få gjort. Han snakker ikke lengre så høyt og snakker bedre når vi sier ordene rett og han skal herme..

I desember starter jeg å jobbe 80% med fri en dag i uka. Det skal bli veldig deilig, for det er mye oppfølgning med Jonathan med fysioterapeut, øre-nese-hals og astma avd på sykehuset, møter i barnehagen med spes.ped, ppt osv.. Man skulle så gjerne hatt mange flere timer i døgnet når det er litt ekstra som skal følges opp i tillegg til full jobb, to aktive turboprinser, en hund som skulle gått mer tur og et hus med støvdotter og vaskemaskin som konstant går...Men men - det er vel en fase i livet som man siden vil si "hvordan i all verden fikk jeg tid til allt..." Jeg er vel ikke eneste småbarnsmor som tenker "Whaaat??" når andre uten barn synes de har det travelt når de bare skal følge opp en 9-16 jobb uten overtid...Men jeg har vært der jeg også. Hverdagen min var fyllt opp med mye rart og jeg hadde det super travelt synes jeg!

Mamma og jeg har vært i Riga på husmorferie - og det var helt strålende! Flott reisefølge, billig shopping, deilig mat, kort flytur og fantastisk sentral leilighet. Riga kan virkelig anbefales!
Vel vel, nå får man krype til sengs.. Nå er det søvn som står på "Must do" listen!

God natt til alle søte lesere - håper dere ikke har gitt meg helt opp!
I'll be back soon! Smil og klem fra Tonemor!

1 kommentar:

★ Heidi ★ sa...

Saa koselig aa höre fra deg igjen:)
Lurte litt paa hvor du hadde blitt av;)