I dag har vi hatt besøk av tante og onkel til guttene. De var her i hele dag og vi har kost oss med kaker og deilig middag. Det ble indrefilet, brokkoli, ovnsbakte potetbåter og Elisabeths Sitrus Salsa
(fra http://hjemmehoselisabeth.blogspot.com/) som smakte fortreffelig! Hurra hurra - blir så glad for å prøve noe nytt som blir bra! Dette blir nok en slager. Takk for oppskriften Elisabeth!!
Lagde også en ny kake jeg ikke har prøvd før:
Hvit Sjokolademousse iskake
Den ble kjempe god så her kommer oppskriften:
Kakebunn
•200g mandler
•200g sukker
•2 egg
•1 ss Freia Regia BakeKako
•Revet skall av appelsin
Fyll
•200g Hvit Dronning sjokolade
•4 dl kremfløte
•3 eggeplommer
Kakebunn
Forvarm ovnen til 175 grader.
Mal eller finhakk mandlene. Visp sammen egg og sukker. Bland inn mandlene, kakao og finrevet appelsinskall. Ha over i en smurt springform (ca.24 cm) og stek bunnen på nederste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist, i formen.
Fyll
Smelt sjokoladen i vannbad.
Bland eggeplommene med 1 dl av kremfløten og varm opp under omrøring til det tykner. Avkjøl noe og bland inn den smeltede sjokoladen. Pisk resten av kremfløten (ca. 3 dl) til krem, og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen. Hell blandingen over mandelbunnen og la kaken stå ca. 1 time i kjøleskap før den serveres. Kaken kan også serveres som iskake, den må da fryses i minimum 2 timer. En halv time før servering tempereres iskaken i kjøleskap.
Den ble super god og kan virkelig anbefales!
Nå skal jeg krype til køys for i morgen skal vi til familien på Sørlandet, så nå blir vi borte fra blogglandia et par dager! Tilbake på tirsdag! Vi sees!!
Natta klemmer fra Tone
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar