søndag 8. mars 2009

Enda intet skjedd....

I dag har vi hatt besøk av mimmi, tante Anne og onkel Arild og Jonathan har kost seg skikkelig. Det var så vidt vi fikk sett snurten av ham for han digget jo all oppmerksomheten!
Magen har fortsatt ikke gitt noe tegn på at noe skjer, selv om natten var laang og det kl 02.30 føltes absolutt nødvendig å stå opp og skrive en huskelapp til mommo som skal passe Jonathan mens vi er på sykehuset. Man blir lett paranoid når hele huset sover og man inbiller seg at noe skjer snart...
Håper det ikke drøyer alt for lenge over termin for nå er det slitsomt å gjøre det meste. Blir anpusten og dritsvett bare jeg skal gå en etasje opp eller ned. Og vi har mange trapper!!
Men ting er under kontroll nå. Bilsete står klart i bilen. Pose med ting til bayen ligger også der ute. Vesken er pakket. Mat finnes i lange baner og bittebitte småe klær ligger klare i stellebordet! Det er helt utrolig at man snart skal være 2 barns foreldre! DET blir uvant!! Men vi gleder oss. Har snart blitt enige om navn også!! Men DET ER HEMMELIG enda!!3 kommentarer:

Milla sa...

Jeg har jo bestemt meg for keisersnitt, så vi får treffe for lille okkupant i morgen ettermiddag vi:) men har gått hele uken og håpet det skulle begynne av seg selv. hihih

Så nå skal jeg bare hoppe i dusjen og pakke sakene til lillemor som skal være hos mamma og pappa i morgen, også skal jeg legge meg i håp om å få en laaang og god natt med søvn. må opp senest kl 06 i morgen også:s

Men du,masse lykke til til deg/dere. håper det har skjedd noe når hos dere også innen jeg kommer hjem:) gleder meg til bilder...

klem fra meg

Mariann sa...

Kan jo plutselig skje nå da :-) Emilie kom jo to uker før termin. Gleder meg til å se bilder av nurket når dere endelig er 4.
KLEM

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Ja, det er best aa vaere forberedt:) Det kan jo skje naar som helst fra uke 38 av! Har selv vaert paa jordmorkontroll i dag og naa har jeg 3 cm aapning og hodet er halvveis fiksert! Ennaa gjenstaar litt paa den biten... Saa blir nok noen gaaturer til paa meg foer det setter igang... eller ikke! Hvem vet???
Er utaalmodig naa, det er sikkert. Syns jeg akker og stoenner hele dagene og vil bare at lillegutt titter ut. Lengter saann etter aa faa foede naa. Er det ikke rart? GLEDER meg liksom til smertene og alt det der!
Lurt det der med aa fylle opp frysern med barselgjestebesok i vente. Vi startet det prosjektet ogsaa, men spiste selv opp de muffinsene for leeenge siden...! Hehe!
Klem fra meg og LYKKE TIL om noe skulle skje SNART:)
Heidi.