onsdag 11. mars 2009

Syklubb

I dag har jeg vært på syklubben med jentene. Veldig koselig! Holder på å strikke et skjerf som blir litt lengre hver dag, og henger jeg i kanskje jeg rekker å få det klart før vår-været kommer og det blir for varmt med skjerf...

Midt i symøtet var det noen som påpekte at det var full måne i dag - og som en vordende mor vet fylles fødestuer over hele verden opp på mystisk vis under full måne.. Så da ble jeg litt rastløs i sofaen kjenner jeg.. Men foreløbig har intet skjedd og det er 11 dager til terminen så det kan godt hende jeg må smøre meg med enda mer av den berømmelige tolmodigheten.

I morgen står det fotbehandling hos Elisabeth på programmet - det skal bli deilig. Rekker jo ikke ned selv nå så greitt med litt assistanse på det området!

God natt fra Tone

1 kommentar:

Milla sa...

Har det ikke skjedd noe enda nei.. hmmm. ikke så lett å lure ut disse små altså- du får ta vårrengjøing, spise sterk mat til middag og ta med deg mannen en tur i sengen tilslutt;) kanskje det setter fart på sakene.
hehe

Jeg gleder meg til å høre når dere lille kommer ut også. Er så spennende å vente. og du har MASSE og glede deg til.Jeg går rundt hele dagen å lurer på om jeg kan ha det stort bedre for nå er alt bare herlig!
og takk for koselig kommentar..

klem