mandag 16. mars 2009

Hipp hurra - Theodor er her!

I går kl 11.45 kom lille Theodor til verden i hui og hast! Han var 3250 gram tung og 52 cm lang og helt helt perfekt!

Riene startet kl 04.30 og det økte kjapt på så vi dro ganske straks til sykehuset. Og bare 5,5 time etter vi kom ditt var han ute. Mor kan skrive under på at det er vondt å føde fort og at lystgass kan være gøy! Men merkelig nok er det jammen fort glemt etter på. Ja, bortsett fra hver gang man skal sette seg ned da og det røsker i stingene... Men men noe må man jo regne med når noe sånt skal ut gjennom et liiiite hull.....

Her på sykehuset i Skien er det supert å være. Stille og rolig og en mye hyggeligere opplevelse enn det var på Tønsberg med førstemann.. I tillegg er det så god kapasitet at Helge får lov å bli her over natten. Og det er veldig godt å ha litt assistanse innimellom. Men i morgen drar han hjem for å stelle litt hjemme og gjøre klart til vi kommer. Det er jo godt for storebror å ha pappa litt for seg selv og forberede seg også før den lille broren kommer hjem.

Jonathan var på besøk med mommo i dag og han var tydelig stolt og klappet babyen ustanselig på hodet. Babyen hadde pakke til ham og det var også veldig morsomt synes han. Selv hadde han med en koselig pakke med en liten søt baby rangle med bitering på.

Vel det var en liten rapport her fra. Bilde får komme når vi har kommet hjem for jeg har ikke helt snøring på hvordan vi sender inn sms bilde til innlegg enda og Theodor skriker og vil kanskje ha mamma'n sin.

So long - vi høres snart!
Klem fra Tone og resten av gjengen

2 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Hei!!!! Og GRATULERER saa mye:) Fantastisk bra jobba! Saa ble vi 2barnsmammaer nesten paa likt! Jeg bare snaue 2 dager foer deg!
Er det ikke fantastisk med disse smaa? Jeg kooooser meg masse med Adrià og Marcus er saa flink og stolt lillebror! Det er herlig aa se!
Haaper alt gaar bra de neste dagene og lykke til med den lille!
Stor klem fra Heidi!

Anonym sa...

Hallo sjarmtroll! Gleder meg til å se bilder. Kos deg masse med lille Theo. smil i bøtter og spann fra Trine