torsdag 19. mars 2009

... Hjemme best ...

I går kveld kom vi hjem fra sykehuset med lille Theodor. Det var en spennende dag for Jonathan som var kjempe stolt da han kom på sykehuset for å hente hjem "babyen sin" som han kaller ham.

Theodor ser ut til å kose seg hjemme og har innviet vuggen sin i hele 4 timer i dag. Der har han liggi og testa smokk og vugga med et lite smil rundt munnen...Ellers har han blir kost med av storebror som ikke kan slutte å susse og kose på ham.. Han spiser og spiser og sover og sover. Mamma og pappa er spente på natten for han er en liten nattugle som ikke var like glad for å legge seg i sin egen seng i går kveld. Phuuuu da var vi oppgitte gitt... Prøvde smokken men den fikk han litt panikk av og når vi nesten hadde gitt opp - ja da ville han sove.. Gosh a mei....Men heldigvis er Helge hjemme fra jobb i 2 uker nå så da får jeg tatt meg en hvil på dagen når Theodor sover.

Denne gangen har vi babyen på rommet vårt og det er så deilig for meg å bare vippe han over i senga mi når han skal ha mat. Med Jonathan hadde vi ham på naborommet hvor jeg hadde en deilig ammestol, men det ble litt pes å måtte stå opp hver gang jeg skulle amme. Vi får se hvor lenge pappa holder ut med oss på rommet. Han sover jo så lett stakkars...

Her kommer de første skrytebildene fra sykehuset og første dag hjemme. Som dere ser er Jona super stolt og er "all over" babyen sin! Theo er derimot litt skeptisk til den noe høyrøstede storebroren sin men har ikke store muligheter til å protestere enda!

God natt fra oss alle!

4 kommentarer:

Mariann sa...

Gratulerer så mye med Theodor... flotte gutter du har. Håper dere får en fin tid fremover...Klem klem

Milla sa...

GRATULERER SÅ MASSE.
Er det ikke herlig å ha to stk???!

også høres det jo ut som at alt gikk veldig fint da... selv om det gikk fort;)
Emma er snart to uker allerede, og jeg synes det har gått så fort. og er redd det kommer til å gå altfor fort før hun blir stor:( :)
var å veide henne i dag, og hun var akkurat på fødselsvekten sin igjen i dag. så det er jo veldig bra:)

ha en fin helg.
klem

Kirsten sa...

Så koselig lesing, så kjempeheldig du er, nyt denne fantastiske, nære, såre, voldsomme, mektige, hellige barseltiden.

Fjóla sa...

So so so cuuuute :) And Jonathan looks so big and grown up now!
Gratuleter så masse!!

Klem,
Fjóla