mandag 23. mars 2009

Våren er her!!

Ååå hvilken fantastisk dag det er i dag! Solen skinner, det er vår i luften og pippene kvitrer utenfor vinduet! I sengen ligger vesle mini og sover etter en liten bytur. Stuen bugner av nydelige blomster - se bare på denne vakre vårbuketten:Vi var innom helsestasjonen i dag og mini vokser og legger på seg. Han var 3110 gram i dag - så nå er han på vei oppover. De kan jo gå ned 10 % av vekta de føste dagene og det gjorde han før han begynte å legge på seg igjen. Og det er godt å vite for da får han i seg mat...

Man blir litt zombie de første dagene etter å ha fått barn, det kan jeg skrive under på. Etter et par dager med besøk sov Theo og mor fra kl 17.00 - og fram til kl 07.00 neste dag! Avbrutt av små amminger underveis naturligvis. Og når vi våknet i dag var mor som et nytt menneske. Det var deilig gitt!

På byturen i dag ble det også litt shopping. Klær både til store-og lillebror... Og en kjempe fin kjole til ho mor også! Som dere ser trang mini en litt mindre utedress - siden han kunne gå seg vill i den vi hadde i 62. Så vi fikk en flott liten dress av mimmi i rett størrelse.. Nå blir han såå fin!!!

Ingen kommentarer: