torsdag 21. mai 2009

9 1/2 uke gammel Knott!

Oj som tiden flyyr av sted! Noen spurte hvor gammel Theodor var blitt i går og jeg svarte helt feil.. En uke for lite - snakk om å være forvirret. Det er bare det at tiden flyr så altfor fort. Theo er nå i størrelse 62 og har vokst 10 cm siden han ble født! Det er tydelig han også ligner pappa'n sin i fysikken. Pappa'n er jo 1,99 lang og Jonathan går også i hans fotspor...


I dag har vi vært på Tønsberg messa og kjørt karusell og kjøpt spekepølser. Det er koselig å ta en tur i året men altid det samme når man først kommer ditt.. Men for Jonathan er det jo mer og mer spennende siden han kan kjøre noe nytt vært år. I år kjørte han og pappa'n padle-båt-svaner - eller det vil si pappa'n sykla for livet og Jona satt ved siden av og prøvde å få mor til å besvime av angst fra land! Det så jo ut som han skulle falle ut hele tiden så urolig satt han. Men det gikk fint - og de hadde redningsvester på!


Theo lå så fint i vogna og sov hele tiden bortsett fra litt mat etter et par timer. Han er så go gutt. Veldig fornøyd og glad hele tiden, bortsett fra når han tror han sulter i hjel eller når han ikke får rapet... Det er verdens undergang for ham! Han liker godt å ligge på leketeppet og titte på lekene som henger der, og når Jonathan kommer bortom blir det litt ekstra action med susser og koser i hytt og pine! Lillebror blir litt av en tøffing med en så livat storebror, det er helt sikkert!


Ha en super duper pinse alle sammen - hilsen mamma'n til Theo og Jona

1 kommentar:

cathrine sa...

Tone, Pinsen er neste helg! bare så du vet det.. hihi