fredag 26. juni 2009

En hysterisk festlig kjærstekveld!

I går hadde vi et vennepar som var barnevakt for begge barna og vi snek oss av gårde på sommershowet til Ivo Da Capo - en lokal teatergruppe som er helt fantastisk festlige og talentfulle...

Jeg var proppet full av antibiotika og paracet og hadde vondt både her og der - men hadde det sååååå gøy! Lo inni meg og fikk noen skikklig latter-hoste-kuler når ønskereprisen "bob bob derideri bob bob suuuub" kom! Den var sååå gøyal! Det var den barnesangen om de tre små fisk som endte sine dager i en fiskehandler disk osv osv.... Den sammme sangen ble fremført 7-8 ganger men med forskjellige melodier. Det tok helt kaka da de sang den med Europe - kostymer fra 80 tallet til melodien "The final countdown" Herremalla sååå gøy!!!! (Det var da jeg fikk helt kula!!!)

Her er dem: Så er du i Sandefjord i sommer - så vet du hva du må se!! Og om ikke det er nok er det show i Bakgården som heter "Hvalsommer" og jubileumsshow med Wallmans på Park Hotel. Sommerbyen har altid masse show på gang. I år er det til og med Lilleby Brannstasjon og Karius og Baktus for barna.. Så da blir det gøy for Jona i sommer også! Han digger Lilleby!

Når vi kom hjem var det ro og fred og barnevaktene raporterte om prinser som sovnet så fint. Jona hadde felt 4 krokodille tårer - men sovnet fort. Og Theo sovnet på armen og sov over mating og alt...I morgen er det vår tur til å passe deres Jesper - så da får vennene vår seg en liten sommerfest. Er såå glad for at vi kan bytte litt barnevakt- det er helt supert!

Klem fra en fortsatt lattermild Tone

Ingen kommentarer: