onsdag 24. juni 2009

Konsert med Postgiro...

I går var vi på åpning av den nye skulpturparken på Midtåsen i Sandefjord og Postgirobygget hadde en super konsert. Været var helt fantastisk og vi storkoste oss første gang sammen med barna hjemme hos barnevakt!!!

Midtåsen er den tidligere boligen til shipping bossen Anders Jahre, som kommunen kjøpte i 2006. Her er det helt fantastisk flott utsikt utover fjorden! Se mer bilder av Midtåsen her:
http://www.solvold.no/midtaasen/om_midtaasen

Skulpturparken er full av flotte marmorstatuer laget av Knut Steen (som forøvrig også har laget det berømte Hvalfangstmonumentet ved havna i Sandefjord!) og kunstneren var selv på plass under åpningen.


"Bygget" spilte superbra og stemingen var på topp i fin været.... Det var masse kjentfolk og vi satt og "hei'et" i øst og vest og fikk oss mange koselige prater... Litt trøtt og hostete i dag - men det var det verdt!!!

I dag skal vi ha barnevakt igjen og gå på sommershowet Ivo på tjukka - en lokal revy gruppe som har sommershow for 6. året på rad. Regner med at jeg kommer til å le til jeg hikster av dem som vanlig!!!

Ha en flott dag alle sammen!


(bilder er lånt fra www.sb.no)

2 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa hyggelig! En date uten barna er VIKTIG:) Og ikke minst veldig koselig!
Vi skal ogsaa paa et par konserter fremover i uken. Det er festivaltider men regner med at minsten kanskje maa foelge med paa et par av dem, vi faar se!
Ha en super dag!
klem

Inbetween-phenomena.com sa...

Så flott lesing! Fine bilder også. Er det du sdom har laget sandskulpturen???