torsdag 4. juni 2009

En skikkelig vaskekjærring...

Siden det er barndåp neste helg har det stått nedvasking av bad og kjøkken på programmet i dag. Heldigvis fikk jeg litt hjelp av min snille mamma og kjære mannen min, så nå er det straks klart. Siden vi fikk nytt kjøkken for et år siden har det ikke vært gjort noe så det var godt med en skikkelig oppryddning også. Det er altid så mye i skuffer og skap som man egentlig ikke bruker, men står der "bare i tilfelle". Men nå var det ingen kjære mor - alle "bare i tilfelle" saker ble forvist ned i kjelleren!!

Så nå er ho mor fornøyd og kan gå å legge seg med god samvittighet...Bad og kjøkken skinner, huskelister over alt mellom himmmel og jord er klare (jeg er en liste freak) og jeg er litt roligere enn i går. I natt hadde jeg nemlig en drøm om at jeg mistet toget gang på gang og at alt gikk rett vest... DEN drømmen var ikke vansklig å tolke: Lindmussen var redd for å ikke ha kontroll!!!!!

Vel vel, i morgen er det handling på agendaen. Det er salg på barneklær i byen med 70 % på Reima dresser! Da er det vel bare å løpe og kjøpe da!! Kanskje kaster jeg meg rundt og gjør storhandel til dåpen også... Men å bære inn 15 flasker brus fra bilen tror jeg gubben i huset skal få lov til... Handle er gøy helt til man skal opp alle trappene fra garagen - og opp til kjøleskapet....

God natt fra vaskekjærringen!

2 kommentarer:

villemo sa...

Hei Tonemor.. Hvor i all verden er det 70 % på Reimadresser? Dette burde jeg fått kjøpt..

Heidi Margrethe Wangen sa...

Det der hoeres jo seriost ut som vaarrengjoering:) Uff, det er ikke moro aa vaske... Jeg har liksom sagt tl meg selv at ikke skal jeg flytte i hus foer jeg har raad til aa ansette en vaskedame (eller mann!. Saa det kan hende hele husdroemmen ryker med det!!
Vel, lykke lykke til med daap. Saa spennende! Litt kjekt med saanne "overgangsritualer". Selv har vi valgt aa droppe daap for vaare gutter. Det blir senere om de selv oensker...
Ha en super dag:)
KLEM fra meg i Spania!