tirsdag 16. juni 2009

Jazza barndåp!

I går var en vidunderlig dag. Perfekt vær på morgen med utendørsgudstjeneste og jazzmusikk med Røshnes Jazzband. Det ble skikkelig flott - livlig og gøyalt!
Her er hva Sandefjords Blad skrev: " Ekstra stoler og krakker måtte til, for mange ville synge med Røshnes Jazzband da de spilte opp til svingende salmesang.
Bandet vartet opp med både kjent og kjært, og ukjent og lettlært. Sanginnsatsen fra menigheten var det ingenting å utsette på.Akkompagnert av fuglesang og sus fra løvtrærne kunne Thorsen holde søndagens tale. Prestens preken handlet om det å befinne seg i grenselandet mellom tro og tvil, og om undre som kan skje underveis."


Dåpsbarnet var i super form, bli og glad. Til og med da han fikk vann i håret var det ikke noe skrik. Storebror var så stolt, men synes nok 1 times gudstjeneste var i lengste laget. Mamma måtte hviske historier om kirkemusen som bodde i det lille hullet i veggen og pip som vi hørte oppe i trærne. Det var uformell stemning og ingen som hørte vår lille historie...

Etter det høytidlige var unnagjort, bare det hjem til oss hvor mine søte venninner Elisabeth og Cathrine hadde stått på og gjort koldtbordet klart. Det var så flott og jentene gjorde en fantastisk jobb! Det var så godt å ha dem der!!! Vår venninne Ellen hadde stått for maten som var et fantastisk kunstverk inspirert av blomster!
Dere skulle sett den fine pynten!

Undertegnede var desverre litt høy på penisilin, paracet og feber, så det ble ikke særlig mye knipsing.. Så jeg får høre om noen andre har fått noen fine bilder.. Småtten får ta på seg dåpskjolen igjen en dag så vi får tatt noen ordenlige bilder, for det ble det heller ikke tid til..Slike dager flyr så altfor fort!!!

Men det var så koselig å se alle sammen. Vi ble 28 personer inkl 6 barn, og det var stort sett opphold så vi var både ute og inne..

Tusen takk til alle som var der for å være med på å lage en fantastisk flott og minnerik dag for Theodor!
Her er vi med alle de fire flotte fadder gutta, gudmor og luemor!
Mange klemmer fra Tone

1 kommentar:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa fantastisk at det gikk saa bra alt sammen! Og gode venner som disket opp! Aa som man setter pris paa slike venner som stiller opp og hjelper til naar det trengs!
Fin du var i bunad! Hvor er den fra??
Jeg selv har Sognebunad men den henger igjen i Norge gitt... Blir ikke mye bruk for den her nei!
Ha en god natt, her er det nemlig innfoert nye leggetider for OSS og det innebaere legging FOER 23...