fredag 12. juni 2009

Feber fantasier...

Etter å ha hatt feber siden mandag og mange netter hvor febertåka og ammetåka har gått i ett uten mange timer ordentlig søvn, begynner det nå å lette litt.. Det har blitt 3 turer til doktoren pga feber men har fått riktig penisilin så da er vi på rett vei..

Det største problemet er derimot ikke feberen, men halsen som gjør sååå vondt etter å ha hosta og hosta. I går var det ingen stemme en gang - hvilket mannen i huset sikkert synes var helt ok. Ellers hadde det blitt mye "gjør ditt, gjør datt" gnål for å få alt klart til dåpen. Men han er flink og holdt på i hele kveld etter jeg hadde kvekket frem vindusvask og hagemøbler...

Også er jeg så heldig og ha masse god hjelp til kakebaking, kjøkkentjeneste, blomster osv...Så om dere snille venner og familie er innom og titter her: TUSEN HJERTELIG TAKK!!!! Er så glad for at jeg har dere! Gleder meg til å se dere til søndag.

Og ja jeg LOVER å være bedre til da - og spare ordene mine!!
Og til dere blogg - venner: jeg kommer snart sterkt tilbake!!! Er så koselig med kommentarer fra dere. Jeg har ikke glemt dere! Og slett ikke utfordringen fra deg, Heidi! Den så morsom ut!!!

Klem fra Tone

2 kommentarer:

Mariann sa...

Hei sveis....
Takk for komplimenter vedr bilder. Jeg redigerer veldig lite (cropper kanskje litt) men dette gjør jeg i iphoto... og så setter jeg de sammen til collage i Picasa. Ja, barnedåpen vår var helt fantastisk... håper dere er like heldige, lykke til.. KLEM

Mariann sa...

Glemte jo helt å si- GOD BEDRING.. stakkars deg, godt du har snille venner og familie som stiller opp.