torsdag 18. juni 2009

Theo til pers!

I dag har jeg prøvd meg litt i picasa med å lage kollage av noen av dagens 130 fotos.. Theo og jeg har nemlig hatt skikkelig fotostudio hjemme i dag og tatt masse bilder både med og uten dåpskjole på. Her er noen av bildene:


Jeg innser at det tar lang tid å sette seg inn i slike nye programmer, men skal prøve meg litt frem...Gøy er det i alle fall!

Skal prøve å bestemme meg for et av bildene til å lage takkekort av.. Noen som har noen favoritter av disse kanskje??

Ha en fin kveld. Hilsen fotografen!

3 kommentarer:

Mamma Mu sa...

Hei Tone!

Vilka fina bilder! Jag gillar den i vänstra nedre hörnet. Vilket härligt leende!

Kramar från Åsa

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Det maa jeg si! Du har vaert flink aa laere deg picassa! Slett ikke verst. Jeg forsoekte selv en gang for ikke lenge siden, men programmet lastet ned ALT vi hadde av dokument, bilder, etc,etc og jeg ble litt skremt og slettet hele programmet... Er det picassa 3 du bruker? Er det mulig aa bare laste ned noen faa bilder hver gang??
Jeg liker nok best bildene der han ligger paa skinnfellen jeg da:) Er svak for slike bilder jeg! Men ogsaa utrolig fin i daapskjolen, helledussen!
Ha en super helg!
Her regner det jammenmeg naa... Skikkelig saan troperegnskur med lyn, torden og oesepoeseregnvaer...

Vigdis sa...

Herlige bilder! Vi hadde også en sånn fotosession med dåpskjolen. Jeg likte best bildet nede til venstre. Det er et sånt bilde man blir i godt humør bare av å tenke på :)

God helg!