onsdag 22. juli 2009

Mor på spa...

Det er har vært litt slapt på blogg-fronten i det siste hos meg, for de siste 6 ukene har jeg hatt lungebetennelser i fleng og til og med et opphold i 5 dager på sykehuset. Det kom krypende i starten av juni før det riktig satt seg fast rett før barndåpen og har ikke gitt seg før nå. Men i dag var jeg på kontroll hos legene og crp'en var under 8 - hvilket er helt normalt hos friske mennesker. På meg var den oppe i 270 på det værste!

Så for å feire at jeg har tatt kål'en på lungebetennelsen har jeg unnet meg en ansiktsbehandling på spa i dag! Gjett om det var deilig da... Dyprens med ansikt, nakke og skuldermassasje... mmmm lykke!! Det skulle vært på blå resept og anbefales ABSOLUTT ALLE slitne småbarns mødre (og fedre - om de er flinke å hjelpe til hjemme!) en gang i mellom! Jeg koste meg i alle fall veldig!!

Ha en super - og avslappende dag!
Klem fra Tone

3 kommentarer:

Mamma Mu sa...

Åh, det låter ju underbart! Det var du verkligen värd. Ta hand om dej, hoppas att du får må bra nu.

Kramar från Åsa

Vigdis sa...

Det høres delilg ut, og var velfortjent!

Heidi Margrethe Wangen sa...

Oj da! Sykehusopphold og alt! Hvordan har det gaatt med lille Theo da? Har han faatt flaske?
Haaper virkelig du er helt friskmeldt igjen naa:) Og SPA hjelper alltid! Hvilken luksus! Har ennaa friskt i minne mitt utdrikningslag som startet paa et SPA her i Girona... Det var saa digg. Bad og 45 min massage to dager för bryllupet var virkelig en dröm:)
KLEM Heidi.