onsdag 30. september 2009

1 DAY TO GO!

Nå er det bare 2 døgn til jenteturen til Krakow og ingen er syke her hjemme! Fredag formiddag går flyet og jeg gleder meg helt vilt til en ekte jentetur! Denne turen har muselosjen snakket og drømt om i 4 år - og vi har spart penger så vi har masse til lommepenger!! Helt utrolig at vi endelig skal komme oss på tur - alle 6 jentene.

Jeg har nettopp begynt å pakke litt - og prøver å få krympet alle klærne ned i en bitte liten koffert. Enten blir det en bitteliten koffert - og lite utvalg klær med. Ellers blir det en PINLIG stor koffert med litt klær i et hjørne... Hva er værst mon tro! Er det ikke rart at man aldri har en koffert som passer perfekt og i tillegg har plass til ALT man kjøper på turen!!! OG JADA min lille koffert er utslagbar - så den kan vokse underveis. Men tror du den passer perfekt tross det?? Neida... Så i morgen blir det ompakking og revurdering!
Lille T skal også pakkes for siden han skal på dagsbesøk til Elisabeth som stiller opp som barnevakt mens Lindmussen mannen er på jobb på fredag. Hun er en knupp som har sagt ja til å passe T, med ei tulle fra før og en i magen - og min lille mann på slep blir det jo en - eller skal vi si TO - håndfuller! Vel vel... nå skal jeg hoppe til køys og lese litt om reisemålet!
Nattis!

(bilder er lånt på http://i.dailymail.co.uk og http://elevator-boys.blogspot.com/)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg skal ta stor koffert... Så da er ikke du den alene hvis du velger den store, ALTSÅ. Jeg tenkte å få med meg litt julegaver, kanskje julepynt, klær, sko....

Vigdis sa...

Så heldig du er! Kos dere masse masse på turen, den er velfortjent :)
Herlige bilder du har funnet forresten...