onsdag 9. september 2009

Mor på druen(e)..

I kveld feirer jeg at jeg er ferdig med antibiotika kuren og frisk igjen! Hurra! Så akkurat nå sitter jeg og drikker en vidunderlig d'Abruzzo Zaccagnini 2005. Mmm snadder snadder! Ved siden har jeg chips og mørk sjokolade. Ikke værst kos for en onsdag eller hva! Har ikke tatt et glassvin på mange mange måneder så det var ikke dumt!


Vel vel, jeg håper alle dere andre slitne mamma'r der ute har tid til et glass vin og kos på en hverdag også. Det er dere verdt! Tross alt er det hverdager det er mest av og de vi trenger å gjøre ekstra flotte!

Mange klemmer fra mor på druen!

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Haha.. bra du koser deg. Jeg har kjøpt en kartong med nesten samme vin i dag, faktisk... Cantina Rosso. Da jeg så etiketten din skjønte jeg at det er flere med pinne på, så håper min også er god ;)
Det finner jeg ut på fredag, for da skal vi kose oss med ost og kjeks når lillesøster kommer på besøk :)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Godt du er friskmeldt igjen! Og kooooser deg med vin:) Her ble det godt med vin i helgen da vi hadde besök! Da kan du tro det var én som ble litt svingstang etter bare ett lite glass!! Hehe, men moro var det. Ikke ofte vi drikker vin om dagen egentlig. Jeg har nemlig en mann som eeeeelsker MELK jeg! Og jeg har jo blitt bitt litt av basillen! Saa her gaar det ofte i sjokomelk paa kvelden gitt!
Nattaklemmen herfra!