onsdag 11. november 2009

Hurra for Knerten - og svigermødre!

Heisan igjen! I går var vi som sagt og så Knerten. Og jeg var veldig spent på om det ville falle i smak hos Jonathan. Det var nemlig første gang på kino!

Han hadde ladet opp med masse godis i ryggsekk, juice, riskaker og rosiner for namme skal man ha på kino hadde han hørt. Men den som ikke rakk annet enn to slikk på kjærligheten sin, det var Jonathan! Han satt med munnen åpen i 1 time og 28 minutter og råkoste seg. Når filmen var slutt sa han helt fortvilet: NEEEEI, NERTEN ER SLUTT MAMMA!!!!!! Etter mye fristing og overtaling om å låne Knerten bøker på biblioteket ble han så vidt med hjem igjen! Mamma og svigermor koste seg også veldig. Vi spiste litt mer namme og lo masse. Det var mange gode poenger og humoristiske innslag for oss også!

Nå har forresten mimmi akkurat reist hjem etter å ha vært her i 3 dager. Det har vært så koselig og masse hjelp for meg. Vi må da ha verdens beste mimmi spør du meg!

Smil fra Tone

1 kommentar:

Anonym sa...

SÅ morro. Den filmen skal jeg se når den kommer på DVD. Så gutten eraltså like interessert som sine foreldre i namme og en god kino. Så artig!