mandag 30. november 2009

Ny krim favoritt fra favoritt forfatter

Min norske favoritt forfatter er uten tvil Anne Holt. Jeg har lest alt hun har skrevet og likt hver eneste bok. Det beste av alt er at hun blir bare bedre og bedre og mer og mer produktiv. Med en bok i året, holder hun meg i ånde og gir meg den ene leseropplevelsen etter den andre.Nå har jeg nettopp lest den siste boken hennes: Pengemannen. Den var helt strålende, på lik linje med de to forrige "Den amerikanske presidenten" og "1222". Selv om Hanne Wilhelmsen har kastet inn hånkleet og kun er med som en liten bi-person fra sidenlinjen har hennes arvtagerske også klart brasene... Denne boken måtte jeg sluke fort for jeg lånte den på ukelån. Det er en super oppfinnelse på bibliotektet hvor man han låne helt nye utgivelser i en uke og slippe å stå på venteliste for vanlig lån på 4 uker. Jeg kunne ikke helt dy meg da jeg fant Anne B. Ragdes siste bok "Nattønsket" heller. Så nå blir ho mor i bøkens verden hver kveld i en uke til...

Nå skal jeg finne julepynt og adventslys til vinduene. I morgen er det første desember gitt og Jona og pappan skal få sine første pakker! Det blir nok spennende! Bilder kommer i morgen!!! Pappa'n kan vente seg noe morsomt!

Smil fra Tone

2 kommentarer:

Mariann sa...

Hei Tone.
Har faktisk aldri lest Anne Holt, kanskje jeg burde starte snart :-) Jeg elsker jo krim.

Nå reiser vi snart på ferie, så ville innom og ønske deg og dine en deilig adventstid.

KLEM

Kirsten M sa...

Hei Tone, Kanskje det hadde vært sprekt med Anne Holth på Cordelia`s kveld en dag! Hmm, det må jeg tenke på! Håper alt er bra med deg og dine, alt godt!