onsdag 30. desember 2009

Refleksjoner ved årets slutt....

2009 ble et år til ettertanke...
Store endringer ble det i livet vårt med en vakker, velskapt sønn til som ble født i mars. Han var helt perfekt - akkurat som storebror.

Sommeren og høsten ble en tid med mye sykdom. Jeg ble lagt inn på sykehuset 3 ganger med lungebetennelse og hele familien fikk svineinfluensa på en gang. Heldigvis er vi nå friske og raske og klarte den bøygen også. Men disse episodene gav meg en stor takknemlighet over livet; å få leve og delta i barnas og min kjæres daglige liv. Ikke alle er så heldige... Det er heller ingen selvfølge...

Mitt nyttårsforsett er å sette pris på dagen i dag, vise kjærlighet til de man elsker, være mer tolmodig og ha omtanke for andre. Akkurat slik som min mormor var...

De beste ønsker for et fredelig nytt år til mine kjære venner og familie!
Klemmer fra Tone

4 kommentarer:

June sa...

Så fint nyttårforsett! :)

Milla sa...

Det ser ut som at dere har kost dere masse i julen:)

og nyttårsforsettet ditt var veldig fint. Har noe liknende selv, som et av dem;)

håper dere får en fin nytt årsfeiring.

klem

ps: jeg ble veeeeeldig nysgjerrig på den kjolen din nå. så det er lov å sende et bilde på mail. hehe, neida. du skal få ha hemmeligheten din i fred. Vi får vel se den etter bryllupet.

Mariann sa...

Vi krysser fingrene for at det blir null infeksjoner på oss i 2010... det hadde ihvertfall vært fortjent syns jeg. Blir jo et spennende år for deg med bryllup. Gleder meg masse til å følge forberedelsene. Håper jo med tid og stunder at jeg og K skal ta oss tid og råd osv til et bryllup, og så må han jo fri også da, hehe.

Ønsker deg en fin første søndag i året. KLEM

Kirsten M sa...

fine nyttårsforsett: ) Gode. Jeg har som nyttårsforsett bl.a og smile og le litt mer: D. Ha et flott blogg-år!