onsdag 13. januar 2010

Grillsokker VS Grilldress

I kveld har jeg vært på symøte, og vi satt lenge å prata om hva som skal bli årets strikke prosjekt. Det må være raskt, morsomt og ikke for avansert for jeg er såå amatør på strikking! Konklusjonen var at det blir nok en lue. Men da jeg kom hjem og googlet litt fant jeg GRILLSOKKER på denne siden: http://www.pickles.no/grillsokker/ Er de ikke morsomme: Så nå får vi se - kanskje kone og mann får seg like grillsokker til sommeren! Grilldress blir det IKKE før vi har vært gift leeeenge!

Om noen har noen tips på andre lette og festlige ting som er lette å strikke, er jeg såå åpen for forslag! Bare pøs på!

I morgen er det Ikea tur på programmet. Da skal det bli teppe og reol til Theos rom + noe annet jeg ikke aner at jeg MÅ ha før jeg kommer dit! Me love Ikea!

Smil fra Tone

3 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Jeg ELSKER pickles! De er en favoritt:)
Og de sokkene er jo bare kule!
LYKKE TIL!

Lene sa...

Så stilige grillsokker!!! Du kunne jo strikke grilluer også...? Og grillvotter som passer til grillsokkene og grilluene?

SV: Jepp, jeg har da det… Men det kommer an på om du vil strikke noe praktisk til huset, noe til baby, barn eller deg selv..? Min datter på 12 har strikket seg genser. Det var hennes andre prosjekt eller noe… Nå strikker hun luer. Det er jo det aller enkleste du kan strikke…

Bare si fra hva du tenker på, så skal jeg se hva jeg finner.

Pia sa...

Kule sokker! Nå får dere skaffe dere matchende grilldresser...
Ha en flott dag!