mandag 1. februar 2010

Koselig besøk og slapp 4åring

I dag skulle Jona bli hentet i barnehagen av tante og mimmi, men de ringte fra barnehagen allerede kl 9! Huff huff, får altid en dårlig følse i magen når jeg ser at bh ringer! Jona hadde vært slapp og sliten og kasta opp - så da var det bare å kaste seg rundt midt i tiramisu lagingen og kaffekokingen. Lillegullet måtte jo i seng fort. Formen har vært opp og ned på ham i dag. Litt feber, lite appetitt og kvalm (tror jeg i alle fall..) Men vi hadde nå koselig besøk i dag alikevel. Godt med litt hjelp når en krever litt ekstra også.

Så da blir jo gullet hjemme fra barnehagen i morgen - ja ja. Håper jeg skulle rekke å lage en kake i morgen til byttekvelden jeg skal ha. Det er 4-5 jenter som kommer med sine gamle klær de er lei av, så ser vi om det er noe som vi andre kan bruke. Har hatt en slik kveld for et par år siden og det var stor suksess. Men denne gangen har jeg bedt jenter i omtrent samme størrelse så blir det litt lettere. Sist var vi jenter i størrelse 34-42 og da var det ikke så mye til oss litt større jenter... Mye trange ting ja.. Så det blir spennende å se i morgen!

Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saann "mercadillo" er jo saa moro:) Vi har ogsaa gjort det her og jeg har faatt meg mange nye klaer paa den maaten!
For aa gjöre det ekstra moro kan man jo gjöre som jentene i Sex and the city; drikke champis og pröve klaer og gaa visning med dem!
Ha en festlig kveld og kos dere med tiramisu:)
KLEM!

June sa...

Off, så kjedelig med syke barn. God bedring til han! :)

Så gøy med byttekveld. Håper det blir en suksess! :)

Mariann sa...

Stakkars lillegutt da, håper han er bedre idag, og at dere har det fint hjemme. Så utrolig moro nmed byttekveld da. Håper du finner noen scoop :)
KLEM

Beppe sa...

Hei Tone. Tusen takk for en superkoselig kveld! Jeg har vært glad i hele dag, for de fine skattene jeg kunne ta hjem, og den ene buksa er allerede i bruk :) hi hi.... Har sydd litt og gjort om en av toppene.... om du vil, så ligger det nytt innlegg på bloggen min :) Ha en fortsatt god uke Tone!! Klem

Villblomsten sa...

God bedring :-)

Håper byttekvelden ble en suksess :-)
Veldig god ide :-)