lørdag 24. juli 2010

Hiv og hoi for alle penga..

Nå har vi kommet hjem fra 4 dagers besøk hos familien på Gjeving (mellom Risør og Tvedestrand). Vi har kost oss masse hos tante med besøk i Dyreparken i Kristiansand, bading i tjernet, is på brygga, voksen middag med mannen min på Lyngørporten, fisking på brygga, besøk i Akvariet i Risør og masse leking med fetter'n sine unger Maja og Martin (og lille søte Jonas på 3 mnd)!Den dagen vi var i Dyreparken var det flere mennesker enn det noen gang har vært. Den gamle rekorden var visst på ca 18.000 og det var 24.000 innenfor portene! Gosh a mei.. Vi hadde aldri vært der før, og regnet med at det skulle være sinnsykt mye mennesker der, men det opplevdes ikke for folksomt i forhold til mange andre parker siden det nye badelandet hadde åpnet og mange var der. Jonathan synes Sabeltanns verden var super, men var ikke så interessert i dyrene. Så vi var mest der og i Kardemomme by og Kutoppen. Tiden fløy og jammen klarte vi å være der neste helt til stenge tid før vi kjørte tilbake til Gjeving. Vi hadde først tenkt til å bo i Kr. Sand og få med oss showet på kvelden, men er glad vi ikke gjorde det for det er han nok ikke helt klar for. Da røverene i Kardemomme By kom og holdt en liten forestilling ble han litt skeptisk, så med mørke, høy lyd og kanon smell på kvelden, hadde nok det blitt i meste laget.

Nå koser vi oss hjemme i solen noen dager før det blir ny tur på oss. Gutta skal til tante og onkel og vi skal på "bryllupsreise" til Gdansk.. Og der er det meldt skikkelig regn - og flott her hjemme. God timing eller hur!

God helg!
Klem fra Tone

1 kommentar:

Størstepia sa...

Hehe, er det ikke alltid sånn da??
VI skal også bort neste uke, og har sittet i 3 uker og ventet på været her på hytta...
Det er nesten alltid supert vær her hjemme når vi er på ferie altså, det er dårlig gjort altså...
Man skulle vært synsk - så kunne man bestilt ferie til de ukene det var dårlig vær!!!
Ha uansett er fantastisk tur til Gdansk, dere opplever sikkert mye flott, og kanskje ikke været blir så ille som dere trodde?!?!

Klem fra størstepia