torsdag 29. juli 2010

Vår lille mini-bryllupsreise til Gdansk!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en liten tur i Gdansk. Guttene lånte vi bort til søsteren til Helge og de koste seg på hytta deres med bading og lek et par dager.

Vi voksne koste oss med deilig pivvo (øl!), billig shopping, nydelig massasje, spennende mat og lange turer i vakre, historiske omgivelser.Gdansk kan varmt anbefales til alle som liker billig shopping og historiske vandreturer! Den gamle Hansabyen er stedet hvor 2.verdenskrig startet og ble fullstendig bombet under 2.verdenskrig. Heldigvis er det gjort en fantastisk jobb med å bygge byen opp og samtidig ta vare på gamle minner og inkludere dem på en fin måte. Skulle man være mer heldige enn oss, slik at solen også titter frem, ligger det fine streder like utenfor byen hvor det er flott å bade. Vi fikk oss en dukkert i svømmebassenget i 5.etg og lå litt på taket og så opp i skyene før vi prøvde både steam- og tørrbastu - bare for å ha badet litt på ferien.. Massasje og frisør besøk ble det også, for det er jo latterlig billig der nede! Jeg shoppet også en god del og det ble 3 vesker og 3 par nye sko i tillegg til 4 ting på salg på Zara. Gi mor litt shopping så blir hun lykkelig!!

Som dere skjønner hadde vi en super tur med tid for oss selv, masse søvn, god mat, shopping og egenpleie.. Nyydelig! Nå er vi klare for jobb til mandag!

Smil fra en trøtt Tone som skal gå og legge seg..

2 kommentarer:

June sa...

Så koselig! Så ut som en fin tur!:) Billig shopping kan vi alltids like, hehe!
Og tusen takk for veldig koselig kommentar hos meg. Ble jeg kjempeglad for!:)
Håper du har en fin kveld!
Klem June

Størstepia sa...

SÅ flott det så ut!
Der har jeg aldri vært, men nå må jeg sette det opp på lista over steder jeg må besøke!
Godt at dere fikk en herlig bryllupsreise og tid til dere selv!!
Klem fra størstepia